Inför försäljningen av ert hem, nu eller framöver.

 

Anlita en egen fotograf, för att få bilder framställda i önskad takt vid utvald tidpunkt.

 

 

Större engagemang

Vissa bostadsaffärer kräver mer kunskap och engagemang av fotografen för att tillmötesgå och leva upp till kundernas förväntningar. Att marknadsföra unika bostäder ställer speciella krav för att attrahera rätt köpare. Därför är bildpresentationen mycket betydelsefull, det är via Internet som många kunder idag söker och jämför innan de fattar sitt beslut. Tjänsten "Exclusive Collection" vänder sig till dig som inför försäljning, nu eller framöver, vill vara väl förberedd med ett professionellt bildmaterial särskilt anpassat och framställt för just din bostad. 

Professionell fotograf

"RealEstatePhoto.se arbetar efter filosofin att varje uppdrag är unikt. För oss är inte fotografering och bildbearbetning en massproduktion. När vi åtar oss att dokumentera en bostad, gård, etc. till försäljning, producerar vi alltid material som presenterar hemmet och miljön från sin bästa sida och lyfter fram interiörens personlighet och karaktär. Vi tillhandahåller ett antal väl genomtänkta fotografier som skapar intresse och väcker nyfikenhet."

- ChrizPhotography.se

 

ETT MINNE FÖR LIVET

Att sälja sin bostad är en stor omställning och många gånger ett emotionellt beslut. Därför ingår hos oss, när du bokar en bostadsfotografering, en färgutskrift i storformat, ca 110 x 70 cm, printad i vår studio. Välj ut valfri bild från uppdraget att själv rama in som ett minne för livet. Ett utmärkt sätt att bevara tiden och känslorna från det hem du kanske har levt i under många år, eller delat med familjen och där sett barnen växa upp.